KEOP

KEOP – Környezet és Energia Operatív Program

A KEOP (Környezet és Energia Operatív Program) az Európai Unió 2007 és 2013 közötti időszakára vonatkozó Új Magyarország Fejlesztési Terv egyik programja, melynek célja Magyarország fenntartható fejlődésének elősegítése.

KEOP

A KEOP céljai között szerepel a környezetvédelem erősítése, a környezeti infrastruktúra fenntarthatósági szempontokat figyelembe vevő fejlesztése, a természeti erőforrások hatékonyabb és takarékosabb használata valamint ezek térbeni megfelelő kialakítása.

A KEOP fejlesztései támogatják és előremozdítják hazánk gazdasági versenyképességét és a társadalmi jólét növekedését. A bennünket körülvevő környezeti és természeti rendszerek megóvása és körültekintő fejlesztése az emberi életminőség javításának egyik alapfeltétele, és egyben a fenntartható gazdasági és szociális fejlődés meghatározó tényezője.

 

„Hatékony energia felhasználás”

Új Magyarország Fejlesztési Terv

A KEOP pályázat fejlesztései közül az Origo-Sánta a „Hatékony energia-felhasználás” területén tud Önnel sikeresen együttműködni.
A „Hatékony energia felhasználás” prioritási tengely keretében megvalósuló projektekhez a Kohéziós Alap nyújt támogatást, amely támogatásra az ország teljes területe jogosult.

Az energiatakarékosság révén csökken az energiaimport-függőségünk, csökkent a közintézmények és a lakosság energiaszámlája, nő a magyar vállalkozások versenyképessége és a magyar vállalkozások és beruházások száma. A KEOP elsősorban a kommunális, valamint s kis- és középvállalkozások nem technológiai jellegű energiahatékonysági beruházásait célozza meg.

A KEOP pályázatokkal kapcsolatban keresse kollégánkat!

A teljes KEOP pályázati kiírást és bővebb információkat az alábbi linkre kattintva érhet el»

 

 

Kérje szakértőink tanácsát online!

Érdeklődés

Szolgáltatások

Kérjük válaszzon egy vagy több szolgáltatást, amit meg szeretne tőlünk rendelni.


Diagnosztika

ÉpítésKapcsolattartó

Kérjük adja meg személyes adatait. Később ezeken az elérhetőségen keresztül értesítjük megrendelésének státuszáról.Ingatlan

Kérjük adja meg a szóban forgó ingatlan alapadatait!

CAPTCHA
KapcsolatfelvételKapcsolatfelvétel - KEOP