Építés, felújítás

Minőségi építés, felújítás kompromisszumok nélkül!

Napjainkban az építési, felújítási projektek sikere egyre inkább a mérnöki, szervezési tevékenységen múlik. Arra törekszünk, hogy Ügyfeleink igényét minél pontosabban megismerjük, támogassuk Őket a döntés előkészítésében, hogy a legoptimálisabb megoldást valósíthassák meg.

Társasház felújítás

Társasház felújításA társasház felújítás a homlokzat és falak újrafestésén, a tető hibáinak javításán és a villamos vezetékek korszerűsítésén túl értéknövelő szerepet is ellát. Egy felújított társasház lakásainak értéke megnő és a lakók is büszkébbek, boldogabbak.

 

A társasház felújítás egy összetett, gondos szervezést és tervezést igénylő munkafolyamat. Az Origo-Sánta 15 éves építtetői, felújítói, beruházói és generálkivitelezői tapasztalattal segít az Önök társasházának felújításában is.

 

A társasház felújítás minden munkafázisában számíthat ránk, legyen szó építőmesteri, ács-tetőfedő, burkoló, festő, villamos vagy épületgépészeti szakmunkáról.

 

Igény esetén gondoskodunk a társasház felújításhoz szükséges engedélyek beszerzéséről és elkészítjük a szükséges dokumentációkat.

 

 

Társasház felújítás a Sikeres Magyarországért Programmal

 

Sikeres Magyarországért ProgramSikeres Magyarországért Program keretein belül a társasház felújítás kedvezményes forrás bevonásával is megvalósítható, akár saját forrás 

nélkül is. 


A hagyományos technológiával készült lakóingatlanok hőszigetelése, nyílászáróinak utólagos hőszigetelése vagy cseréje, fűtési- és melegvíz-ellátási berendezések korszerűsítése illetve a hagyományos energiahordozók megújuló energiaforrásokkal való helyettesítse is megoldható kedvezményes kamatozású hitellel.

 

Bővebb információkkal kapcsolatban keresse kollégánkat, aki további kedvezményes társasház felújítási konstrukciókkal is várja megkeresését.

 

Kérje szakértőink tanácsát online!

Érdeklődés

Szolgáltatások

Kérjük válaszzon egy vagy több szolgáltatást, amit meg szeretne tőlünk rendelni.


Diagnosztika

ÉpítésKapcsolattartó

Kérjük adja meg személyes adatait. Később ezeken az elérhetőségen keresztül értesítjük megrendelésének státuszáról.Ingatlan

Kérjük adja meg a szóban forgó ingatlan alapadatait!

CAPTCHA


Kapcsolatfelvétel - Társasház felújítás


Már mindent tud a témáról? Lapozzon!


Kapcsolatfelvétel