Építés, felújítás

Minőségi építés, felújítás kompromisszumok nélkül!

Napjainkban az építési, felújítási projektek sikere egyre inkább a mérnöki, szervezési tevékenységen múlik. Arra törekszünk, hogy Ügyfeleink igényét minél pontosabban megismerjük, támogassuk Őket a döntés előkészítésében, hogy a legoptimálisabb megoldást valósíthassák meg.

Hőszigetelés

Gondolta volna, hogy a hőszigetelés a fűtési/hűtési energia akár 70%-át megtakaríthatja Önnek?

Építésbe vagy felújításba kezdve mindig érdemes gondolni a hőszigetelés korszerűsítésére, hiszen ez a befektetés a családi ház élettartama alatt többszörösen megtérül. A legtöbb energiát a téli hónapokban a fűtésre a nyári hónapokban a hűtésre használjuk el.

Miért éri meg a hőszigetelés mellett dönteni?

Hőszigeteléssel

  • Hőszigetelésaz energiafelhasználás költsége akár 70%-kal csökkenthető,
  • nő a belső falfelületek hőmérséklete,
  • lassabban hűl ki a lakás,
  • csökken a zajszint,
  • nő a falak védelme a külső környezeti hatásokkal szemben,
  • nő az épület élettartama,
  • nő az épület értéke,
  • javul az épület megjelenése

 

A megfelelő hőszigetelés egyenletes meleget biztosít a hideg hónapokban, nem engedi felmelegedni a lakást a nyári melegben, jelentősen befolyásolja az energiafelhasználást és ezzel együtt az energiára fordított költségek mértékét is. Ezért meglévő ingatlan esetében is érdemes gondolni a hőszigetelés korszerűsítésére. A régi építésű családi házak hőszigetelésével a ház egy újonnan épített modern ház közel azonos energetikai jellemzővel rendelkezik majd. Amennyiben a hőszigetelés egy újonnan épített házra kerül, az energia megtakarítás mellett jelentősen növelheti annak élettartamát és értékét.

A mai modern hőszigetelés amellett, hogy kiváló hőszigetelő, tűzálló, páraáteresztő, hangszigetelő, öregedésálló, rovaroknak, gombáknak, rágcsálóknak ellenálló, víztaszító tulajdonságokkal is rendelkezik, és természetes anyagból készül.

A homlokzat és a tetőtér hőszigetelése mellett gondoljon a padló, a padlásfödémek valamint a fűtési vezetékek és a kazánok hőszigetelésére is!

 

Az épület melyik területén indokolt a hőszigetelés?

Hőkamerás vizsgálatok segítségével átfogó képet kaphat otthona jelenlegei energiafelhasználásáról. A vizsgálat feltárja, hol szökik a meleg, láthatóvá teszi a hőveszteséget, megmutatja a nyílászárók telítettlenségét és a hőszigetelés hiányosságait.


A rövid hőszigetelés-vizsgálatot követően tanácsot, javaslatot adunk Önnek, hogy a piacon található rengeteg hőszigetelés közül az épület állapotához és az Ön igényeihez igazodva melyik hőszigeteléssel érhető el a legjelentősebb energia megtakarítás.

 

A hőszigetelés egyszeri befektetés, amely néhány éven belül megtérül, közben védi a környezetet, hozzájárul a szükségtelen energiapazarlás megállításához, pénzt takarít meg és növeli ingatlana értékét.

Hőszigeteléssel kapcsolatos bővebb információkért keresse kollégánkat!

 

Kérje szakértőink tanácsát online!

Érdeklődés

Szolgáltatások

Kérjük válaszzon egy vagy több szolgáltatást, amit meg szeretne tőlünk rendelni.


Diagnosztika

ÉpítésKapcsolattartó

Kérjük adja meg személyes adatait. Később ezeken az elérhetőségen keresztül értesítjük megrendelésének státuszáról.Ingatlan

Kérjük adja meg a szóban forgó ingatlan alapadatait!

CAPTCHA


Kapcsolatfelvétel - Hőszigetelés


Már mindent tud a témáról? Lapozzon!


Kapcsolatfelvétel