ORIGO-SÁNTA REAL Kft.

PárAz Origo-Sánta Real Ingatlanforgalmazó Kft. az Otthon Centrum országos ingatlanforgalmazó franchise hálózat első vidéki partnereként 2004 szeptemberében nyitotta meg első irodáját Sopronban az anyacég, az Origo-Sánta cégcsoport irodaházában.

Fő tevékenységi körünk használt- és új ingatlanok közvetítése, az ezzel kapcsolatos tanácsadás, ügyintézés és teljes körű, díjmentes pénzügyi tanácsadás és hitelügyintézés (ez utóbbit az Origo-Sánta Hitel Pénzügyi és Tanácsadó Kft. végzi).

A soproni iroda a sikeres indulását követően, nagyon rövid időn belül a város és környéke meghatározó piaci szereplője lett. Az azóta eltelt időszakban pedig, az eladott ingatlanok- és a kiszolgált ügyfelek száma alapján, piacvezető szerepre tett szert.

A soproni nyitást követő évben - 2005 májusában - cégünk megnyitotta második irodáját Győrben, 2006 szeptemberében pedig működési területét kiterjesztette Vas megyére is és harmadik irodánkat Szombathelyen nyitottuk meg.

Az eltelt időszakban több ezer ingatlan cserélt gazdát irodáinkban és az elégedett ügyfeleink száma is sok ezerre tehető.

Jelenleg több mint 50 Kollégánk tevékenykedik azon, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki egyre növekvő számú ügyfeleinket!

A régió piacvezető cégeként reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Látogassa meg irodáinkat és vegye igénybe szolgáltatásainkat!


Már mindent tud a témáról? Lapozzon!

Kapcsolatfelvétel