ORIGO-SÁNTA ÉPÍTŐ Zrt.

Stresszmentes építés, fejújítás

Mérnöki munkák!

mérnöki munkák

Sokak számára újszerűen hangzik ez a kifejezés. Mi azért döntöttünk ezen elnevezés mellett, mert úgy érezzük ez fejezi ki leginkább ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatásaink hozzáadott értékét.

Cégünk az elmúlt 15 évben számos épület megvalósításában vett részt beruházói, generálkivitelezői, műszaki ellenőri vagy banki műszaki szaktanácsadói szerepkörben. Tapasztalataink szerint az építőiparban egyre nagyobb a jelentősége az előkészítői, szervezői folyamatoknak, a projektek egyre nagyobb hatékonyságot követelnekmeg a résztvevőktől.

Mérnökeink munkájuk során a beruházói, kivitelezői és ellenőri tevékenységünk során szerzett tapasztalatainkra alapozva biztosítják ügyfeleinknek a legkedvezőbb megoldások azonosítását és alkalmazását. Hisszük, hogy a legnagyobb megtakarítási lehetőségek a gondolkodásban vannak, azaz a mit, a hogyan, és a mikor kérdésekre adott helyes válaszokban jóval nagyobb lehetőség rejlik minta csak a kötelező mennyiért kérést tesszük fel, hiszen az előbbiek nagymértékben befolyásolják az utóbbi mozgásterét.


Már mindent tud a témáról? Lapozzon!

Kapcsolatfelvétel