Blog

			
2013.11.11

Családi házak és ipari csarnokok kivitelezéseStresszmentes építkezést, minőségi épületet és teljes körű garanciát kínálunk Önnek! Műszaki ellenőrzés már 1,5%-tól, generál-kivitelezés fix áron fix határidőre! Kérje díjmentes árajánlatunkat lakó- és ipari épületek építésére, felújítására, tapasztalt mérnökeink már az első döntésekben segítenek! Origo-Sánta Építő Zrt.


			
2013.07.26

Érdemes lakást venniezt támasztja alá az index alábbi infografikája (is)


			
2012.11.21

Energiahatékonyság: nem értjük az alapjait, mégsem hallgatunk szakemberreHabár az ingatlantulajdonosok 60-65% nem, vagy helytelenül ismeri a szigetelőanyagok legfontosabb energiahatékonysági jellemzőit, épületeik felújításának megtervezéséhez 72%-uk mégsem veszi igénybe építész vagy tervező szakember segítségét – derül ki a Knauf Insulation 630, felújítást végző ingatlantulajdonos körében végzett szakmai kutatásából. A családi ház tulajdonosok 54%-a energiamagtakarítás céljából újítja fel ingatlanát, de az építésszel terveztetők is elsősorban csak a kiviteli tervek elkészítését és az engedélyeztetésben való részvételt várják el a szakembertől, az anyagok beszerzésében való közreműködést már nem. Ennek eredménye pedig az, hogy az ingatlan megtervezett és kivitelezett energiahatékonysági teljesítménye jelentősen eltér egymástól, így a tulajdonos a fűtésszámlán keresztül akarata ellenére is tovább kénytelen költeni otthona melegére. Budapest, 2012. október Knauf Insulation


			
2012.03.05

Innovációs elismerés második alaklommalÖrömmel szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy társaságunk, az ORIGO-SÁNTA ÉPÍTŐ Zrt. elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség által kiírt,   "2011. ÉV INGATLANSZAKMAI INNOVÁCIÓS DÍJÁT INGATLAN ÉRTÉKELÉS KATEGÓRIÁBAN."


			
2012.02.17

OTTHON CENTRUM 2011-es Díjátadó - 2012. január 27.Köszönjük ügyfeleink eddigi bizalmát! Cégünk az ORIGO-SÁNTA REAL Kft. - az Otthon Centrum franchise partnereként - az eddigi közel 8 éves fennállásának legsikeresebb évét zárta 2011-ben.


			
2012.02.02

"szocpol" 2012 | rendszerezett információkAz igénylővel és az ingatlannal kapcsolatos elvárások, valamint támogatási összegek táblázatosan.


			
2012.01.29

Mérnököt keresünk ! Kattints a feltételekért!Kitűnő üzleti érzékkel rendelkező és jó fellépésű mérnököt keresünk , de az integrációs folyamat nálunk hosszabb, és kicsit másképp néz ki.... nem csúcsmenedzseri pozícióról van szó. Fontosak a műszaki ismeretek, és a műszaki gondolkodásmód, de nem kell feltétlenül született műszaki zseninek lenned, sokkal inkább legyél az értékestés megszállotja!


			
2011.12.22

A végtörlesztés véghajrája. már csak 8,7,6,5....1,0 napLegkésőbb december 31-ig kell a végtörlesztési szándékot bejelenteni a finanszírozó pénzintézetnek! Rövidül a teljesítésre rendelkezésre álló időkeret.


			
2011.12.19

Nézd meg új reklámfilmünket a Youtube-on!Mérnöki munkák Azért döntöttünk ezen elnevezés mellett, mert úgy érezzük ez fejezi ki leginkább ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatásaink hozzáadott értékét. Cégünk az elmúlt 15 évben számos épület megvalósításában vett részt.


			
2011.12.16

Egy kis fájdalomcsillapítóHa illetékfelfüggesztést kért és beépítési kötelezettségének mégsem tud eleget tenni itt egy jó hír karácsony előtt --> a 2009. évi LXXVII. törvény a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó törvénymódosításokról


			
2011.11.18

2011. október – Rekord eladások az Otthon Centrum irodáinkbanHónapról hónapra folyamatosan növeltük eladási számainkat és ezzel együtt piaci részesedésünket is. Az általunk üzemeltetett Győr-Sopron-Szombathelyi OTTHON CENTRUM irodáinkban minden idők legtöbb ingatlan tranzakcióját zártuk a múlt hónapban.


			
2011.10.19

VégtörlesztésA siker a gyorsaságon és a jó döntéseken múlik. Az év végéig hátra lévő idő, illetve a további maximális két hónap szűk, de elegendő idő lehet az ingatlan értékesítésére.


			
2011.06.18

Milyen változásokat hozhat január 1-től az energiatanúsítvány ?Melyik ingatlannak magasabb a rezsije? Milyen felújítási lehetőségek vannak? Támogató eszközök: energiaaudit, hőkamerás vizsgálatok.


			
2011.04.13

15 évesek voltunk1995-ös alapításunk óta már több mint 15 év telt el. Köszönjük Ügyfeleinknek és Munkatársainknak, hogy partnereink voltak!


			
2011.02.17

Karrier építésA karriertanácsadó számára a leggyakrabban feltett kérdés, hogy mi a gyors karrier titka. Mindenkire érvényes recept nincs, de vannak tanácsok, amiker érdemes megfogadni.


			
2011.02.17

Csatlakozz hozzánk a facebookon is!2011 április 15-én oldalunk rajongói között egy két fő részére szóló 3 napos wellnesshétvégét sorsolunk ki a hegykői Natura Vita Residence-ben!


			
2011.02.15

Ingatlanának energia fogyasztás csökkentéseI. Fűtésköltség megtakarítás. Egy átlagos háztartásban a felhasznált összes energia csaknem háromnegyedét fűtésre fordítjuk. Egy kis odafigyeléssel azonban könnyen csökkenthetjük a fűtési költségeinket.


			
			
			
2011.02.02

Sikeres pályázat alapja a jó önéletrajzTalán arról már hallott, hogy milyen betűtípussal kell írni az önéletrajzot, hogy hasznos a jó portré, s azt is tudja, hogy nem érdemes valótlant állítani, többnek mutatkozni.


			
2011.01.23

Totemállat modern felfogásban!Bernoulli is csodálatosnak nevezte a logaritmikus spirált. Nekünk is megtetszett, és azért választottuk ezt a kagylót egyik arculati elemünknek mert számunkra fontos értékeket képvisel: természetes, szabályos, harmonikus és van origója


			
			
			
2011.01.11

Csökkenteni szeretné magas fűtésszámláit...?Hőkamerás vizsgálat .Amikor az ingatlan belső hőmérsékletét már nem tudja csökkenteni a kívánt komfortszint módosítása nélkül, akkor érdemes elgondolkodni a fűtési energia csökkentő beruházásokon.


			
2011.01.05

Hőkamerás épület-diagnosztikaA legtöbb családnak az ingatlan a legjelentősebb vagyoneleme. Ha szeretne jelentős fűtési energiát megtakarítani és növelni ingatlana értékét, de nem tudja hogy fogjon hozzá tekintse meg reklámfilmünket!


			
			
			
			
			
2010.10.29

Mennyit fogyaszt a háza? Készítessen energia tanúsítványt!A tanúsítvány kiállítása kötelező az olyan új építésű, 50m2-nél nagyobb alapterületű lakóingatlanokra* melyek építési engedélyeztetési eljárása 2006. szeptember 1. után indult, a használt lakóépületekre, lakásokra 2012. janu


			
			
			
2010.10.05

Devizahitel törlesztés kedvezményes CHF árfolyammal az Axánál isOktóber elsejétől az Axa is csatlakozott ahhoz a csaknem egy tucat bankhoz amelyek valamilyen módon segítik a svájci frankban (CHF) eladósodott ügyfeleiket. A devizahitelesek számára a kedvezményt egyenlőre 2011 január 2-ig hirdették meg.


			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
						


Kapcsolatfelvétel